A+
7de jaar Kok
Profiel
studierichting
Competenties verwerven voor de bereiding van creatieve gerechten
Kennis en vaardigheden in moderne kooktechnieken en voedselbewaring
Verwerking en presentatie van internationale keukenproducten
Voorbereiding en verdediging van een geïntegreerde proef
6 weken blokstage in professionele keukens of restaurants
De opleiding is arbeidsmarktgericht en leidt tot de beroepskwalificatie Kok.
Je hebt een passie voor koken en wil culinaire technieken verfijnen.
Je bent creatief en werkt nauwkeurig.
Je bent flexibel, communicatief en werkt graag in teamverband.
Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces en ontwikkeling.
Je hebt interesse in culinaire innovaties en de horecasector.
Profiel
leerling
Lessentabel
Vak | Lestijden per week | Lestijden per week 2 |
---|---|---|
Kok | 18 | |
Engels | 2 | |
Chocoladeproducten en technieken | 4 | |
Ondernemerschap | 4 | |
TOTAAL | 28 |