top of page

A+

7de jaar Chocolatier

Profiel
studierichting
  • Beheersen van technieken zoals tempereren, mouleren en decoreren

  • Experimenteren met smaakcombinaties en culinaire innovaties

  • Ontwikkeling van een eigen chocoladeconcept

  • 6 weken blokstage bij gerenommeerde chocolatiers of patissiers

  • Voorbereiding en presentatie van een geïntegreerde proef

  • De opleiding is arbeidsmarktgericht en leidt tot de beroepskwalificatie Chocoladebewerker.

  • Je hebt een passie voor chocolade en patisserie. 

  • Je bent creatief en leergierig, met oog voor detail. 

  • Je wil experimenteren met technieken en smaken. 

  • Je werkt graag zelfstandig en in teamverband. 

  • Je bent nauwgezet en geïnteresseerd in culinaire innovaties.

Profiel
leerling
Lessentabel
Vak
Lestijden per week
Lestijden per week 2

Chocolatier

18

Chocolade en creatie

2

Chocoladeproducten en technieken

4

Ondernemerschap

4

TOTAAL

28

Meer info over een andere studierichting?

Studierichtingen vergelijken?

Campus Ursula | 1ste graad

Ursulinenstraat 2

3540 HERK-DE-STAD

013 35 54 30

Openingsuren

Elke weekdag open tijdens de schooluren:

Maandag tot vrijdag: 8u30 tot 17u
Woensdag: 8u30 tot 13u

Campus Amandina | 2de & 3de graad

Veearts Strauvenlaan 5

3540 HERK-DE-STAD

013 35 06 80

  • Facebook
  • Instagram
  • logo_smartschool_white_font_1296x256_edited

©2025 Sint-Martinusscholen | vzw Katholiek Onderwijs Halen en Herk-de-Stad (KOHH)

Veearts Strauvenlaan 5 - 3540 Herk-de-Stad - Ondernemingsnummer BE 0425.819.904

bottom of page