top of page
A+
7de jaar Chocolatier
Profiel
studierichting
Beheersen van technieken zoals tempereren, mouleren en decoreren
Experimenteren met smaakcombinaties en culinaire innovaties
Ontwikkeling van een eigen chocoladeconcept
6 weken blokstage bij gerenommeerde chocolatiers of patissiers
Voorbereiding en presentatie van een geïntegreerde proef
De opleiding is arbeidsmarktgericht en leidt tot de beroepskwalificatie Chocoladebewerker.
Je hebt een passie voor chocolade en patisserie.
Je bent creatief en leergierig, met oog voor detail.
Je wil experimenteren met technieken en smaken.
Je werkt graag zelfstandig en in teamverband.
Je bent nauwgezet en geïnteresseerd in culinaire innovaties.
Profiel
leerling
Lessentabel
Vak | Lestijden per week | Lestijden per week 2 |
---|---|---|
Chocolatier | 18 | |
Chocolade en creatie | 2 | |
Chocoladeproducten en technieken | 4 | |
Ondernemerschap | 4 | |
TOTAAL | 28 |
bottom of page