A
5/6 restaurant & keuken
Profiel
studierichting
Restaurant en keuken is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Leerlingen ontwikkelen de vereiste competenties zowel in keuken als in de bediening. Ze verwerven hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer van een restaurant. Bij het bedienen van gasten ligt de nadruk op gastvrijheid, etiquette en communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels.
Je gaat praktisch en creatief aan de slag met voeding.
Je bent sociaal en communicatief vaardig in functie van het bedienen van gasten.
Je werkt georganiseerd, bent flexibel, kan samenwerken in team en werkt economisch en duurzaam.
Profiel
leerling
Lessentabel
Vak | Lestijden per week | Lestijden per week 2 |
---|---|---|
Engels | 2 | 1 |
Frans | 1 | 2 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Project algemene vakken | 5 | 5 |
Restaurant en keuken | 20 | 20 |