top of page
A
5/6 Brood- en banketbakkerij
Profiel
studierichting
Brood- en banketbakkerij is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Leerlingen ontwikkelen de vereiste competenties bij het bereiden en verkopen van brood- en banketbakkerijproducten. Ze verwerven hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer van een (banket)bakkerij.
Je gaat praktisch en creatief aan de slag met grondstoffen in de brood- en banketbakkerij.
Je bent sociaal en communicatief vaardig in functie van het klantencontact.
Je werkt georganiseerd, bent flexibel, kan samenwerken in team en werkt economisch en duurzaam.
Profiel
leerling
Lessentabel
Vak | Lestijden per week | Lestijden per week 2 |
---|---|---|
Engels | 2 | 2 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Project algemene vakken | 6 | 6 |
Brood- en banketbakkerij | 20 | 20 |
bottom of page