2B Voeding & horeca
Profiel
studierichting
Je maakt kennis met een brede waaier van activiteiten uit de voedingssector: restaurant - keuken en bakkerij - slagerij.
Je leert plannen en organiseren met inzicht op evenwichtige, eerlijke en duurzame voeding.
Je leert eenvoudig, actief en creatief handelen en probleemoplossend denken.
Je leert klantgericht communiceren.
Je leert aandacht hebben voor kwaliteitszorg, ergonomisch en veilig werken.
Je leert hygiënisch, milieubewust, duurzaam omgaan met grondstoffen.
Je wilt graag ontdekken of een job in de hotel- en restaurantsector, brood- en banketbakkerij, spek- en fijnkostslagerij iets voor jou is.
Je wilt graag voedsel bereiden.
Je wilt graag sociale en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen.
Je wilt graag basistechnieken kunnen toepassen in restaurant-keuken, bakkerij en slagerij.
Profiel
leerling
Lessentabel
Vak | Lestijden per week | Lestijden per week 2 |
---|---|---|
Beeld | 1 | |
Engels | 2 | 2 |
Frans | 1 | 1 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Maatschappelijke vorming | 2 | |
Muziek | 1 | |
Natuur & ruimte | 1 | |
Nederlands | 3 | 3 |
Techniek | 2 | |
Wiskunde | 3 | 3 |
Klasuur | 1 | 1 |
Mini-oriënteringstraject | 1 | |
Voeding & horeca | 10 |