Skip to main content
x

Recepten

Dag van het eetbare landschap

Op zondag 16 september neemt de hotel- en bakkerijafdeling van onze school deel aan de dag van het eetbare landschap in Bokrijk. Je kan er kennismaken met alles wat eet- en drinkbaar is in de natuur. Met ziel, passie en goesting voor de stiel tonen onze leerlingen welke lekkernijen zij kunnen creëren met producten die de natuur heeft voortgebracht. 

Koop een artisanaal brood van onze bakkers gemaakt volgens eeuwenoude recepten in een oude bakkersoven in Bokrijk. Of geniet van de lekkere pesto's, hazelnootpasta of marshmellows van onze specialiteitenkoks in spé. 

Ga zelf aan de slag met onze recepten!

Onze specialiteitenkoks in spé verwennen je op zondag 16 september met een aantal lekkere pesto's, hazelnootpasta en marshmellows. Maar ook jij kan op basis van hun recepten thuis aan de slag en deze lekkernijen ook proberen te creëren. 

Ontdek de ingrediënten van onze take-away producten

Op de opendeurdag van zondag 17 maart 2019 verkochten we een aantal gerechten om mee te nemen naar huis en ook daar nog verder te genieten van het culinair talent van onze leerlingen. Een heuse take-away dus. Door op het gerecht hieronder te klikken ontdek je de ingrediënten.