Skip to main content
x

Voeding & Horeca new

Waarom kiezen voor dit interessegebied?

  • Je interesseert je voor kwaliteitsvolle voeding.
  • Je vindt het fijn om mensen gastvrij te ontvangen en te verwennen.
  • Het bereiden van gerechten in restaurant en grootkeuken of het bedienen van gasten spreekt je aan.
  • Misschien wil je wel kok, slager of bakker worden of werken in een horecaonderneming.

Nieuw 3de jaar vanaf 2021-2022

Huidig studieaanbod 4de tot 7de jaar

Tweede graad (vanaf 2021-2022)
Doorstroomfinaliteit
  • /
Dubbele finaliteit
Arbeidsmarktfinaliteit
Derde graad (vanaf 2023-2024)
Doorstroomfinaliteit
  • /
Dubbele finaliteit
  • Horeca
Arbeidsmarktfinaliteit
  • Brood- en banketbakkerij
  • Restaurant en keuken

*De detailinformatie over de nieuwe studierichingen in de derde graad is nog niet beschikbaar.