Skip to main content
x
Jonge koks van onze hotelafdeling winnen wedstrijd 'Culinair Haspengouw'

Luna Oosterbosch en NIels Aerts van het 7e jaar Specialiteitenrestaurant wonnen de wedstrijd Culinair Haspengouw. De wedstrijd is een initiatief van de Confrérie Haspengouws Fruit en haar gastronomie. In deze 15e editie namen leerlingen van 3 hotelscholen (Herk-de-stad, Hasselt en Leuven) het tegen mekaar op rond een opgelegd thema: opgevuld varkenshaasje, Haspengouws fruit, grotchampions, champignons de cavernes en bier uit Kerkom. 

 

Leerlingen van de hotelafdeling plukken druiven op wijndomein De Caybergh

Wie in de horecasector wil werken, moet niet alleen de gastronomische bereidingstechnieken in de vingers hebben. Een gastvrij en klantgericht onthaal zijn minstens zo belangrijk. Gasten kunnen adviseren bij hun wijnkeuze veronderstelt een gedegen wijnkennis.

Subscribe to hotelschool