Skip to main content
x

Laptopproject

Er is bijna geen enkele job waar je niet met de digitale wereld in contact komt en waar een goede ICT-kennis een must is. Maar niet enkel op de arbeidsmarkt is technologie vaak belangrijk, ook in het dagelijkse leven worden we meer en meer met technologie geconfronteerd.

Onze leerlingen in de studierichtingen Handel, Handel-talen, Kantoor en Secretariaat-Talen werken nu al een groot deel van hun studietijd op computers en worden voorbereid op hogere studies of een job waar ICT sterk aanwezig is. Daarom zijn we in het schooljaar 2019-2020 gestart met een laptopproject in de klassen van het 5de jaar Handel, Kantoor en Secretariaat-Talen. Deze leerlingen werken met een persoonlijke laptop die ze via school aankopen of huren. Hiermee kunnen ze, net zoals in het professionele leven, tijdens de les notities maken, samenwerken via Google Classroom, taken maken, opzoekingswerk doen en nog zoveel meer.

Vanaf schooljaar 2020-2021 breiden we dit uit naar de klassen van 3de en 4de jaar Handel, Handel-talen en Kantoor. Schrijf je je in voor een van deze richtingen, dan engageer je je ook om in te stappen in het laptopproject.

 
 
Laptopproject