Skip to main content
x

Laptopproject

Er is bijna geen enkele job waar je niet met de digitale wereld in contact komt en waar een goede ICT-kennis een must is. Maar niet enkel op de arbeidsmarkt is technologie vaak belangrijk, ook in het dagelijkse leven worden we meer en meer met technologie geconfronteerd.

Daarom zijn we 2 schooljaren geleden gestart met een laptopproject in de studierichtingen Handel, Handel-Talen, Kantoor en Secretariaat-Talen.

Om onze leerlingen beter klaar te stomen voor de arbeidsmarkt of het hoger onderwijs en om kwaliteitsvoller te kunnen voldoen aan de leerplannen van deze richtingen vinden we het zinvol dat ze met een persoonlijke laptop kunnen werken. Deze persoonlijke laptop wordt aangekocht of gehuurd.  Hiermee kunnen ze, net zoals in het professionele leven, tijdens de les notities maken, samenwerken via Google Classroom, taken maken, opzoekingswerk doen en nog zoveel meer.

Vanaf schooljaar 2021-2022 breiden we dit uit naar alle studierichtingen van het 3de jaar. 

Schrijf je je in voor een 3de jaar of voor 4, 5, 6,7 Business-support, Handel, Handel-talen, Kantoor of Secretariaat-talen, dan engageer je je ook om in te stappen in het laptopproject.

Laptopproject