Skip to main content
x
 • Onze leerlingen creatief aan de slag met 3D-printer

  We stevenen af naar een wereld waarin we onze producten zelf ontwerpen of van het internet downloaden en ze lokaal uitprinten. Onze school wil haar leerlingen daarop voorbereiden en investeerde daarom in twee 3D-printers Ultimaker 3 Extended.

 • Opendeurdag: zondag 11 maart 2018

  Op zondag 11 maart 2018 openen we onze deuren. Nieuwsgierig? Kom gerust even langs om met ons kennis te maken. Niet enkel met onze leerkrachten, maar ook met de verschillende studierichtingen in ons ruim studieaanbod, het leven op onze beide campussen en ons internaat.

 • Resultaten denkavond Salto beschikbaar

  Op donderdagavond 19 oktober kwamen 160 enthousiastelingen samen in de parochiekerk van Herk-de-Stad om na te denken over de school van morgen tijdens ‘Salto. Samen durven springen. Samen school maken.’. Leerlingen en leerkrachten, ouders, directieleden en leden van het schoolbestuur van de Sint-Martinusscholen, samen met belanghebbenden zoals CLB-medewerkers, docenten en studenten van het hoger onderwijs, vertegenwoordigers van lokale bedrijven, vertegenwoordigers uit de jeugd- en zorgsector… wisselden die avond ideeën en ervaringen uit.

 • Kunst op het internaat

  Dankzij een van onze leerkrachten gingen onze leerlingen van ons internaat creatief aan de slag. In de studiezaal werden de silhouetten op de muur getekend van een aantal vrijwillige internen. Enthousiast over het resultaat zijn ze!

 • Sint-Martinusscholen wuiven laatstejaars uit
  Woensdagavond 28 juni namen de Sint-Martinusscholen in de sporthal op campus Ursula afscheid van hun laatstejaars.