Skip to main content
x
 • Ricoh schenkt de school 4 laptops voor het afstandsonderwijs

  Mevrouw Veronique Stas van de firma Ricoh, onze leverancier van kopieermachines en printers, schonk 4 laptops aan de school. De laptops worden uitgeleend aan leerlingen die thuis niet over een computer of laptop beschikken. Dankjewel!

 • Hoera! We zijn OlympiadeSchool Wetenschappen 2020-2022

  Feeststemming! We mogen ons OlympiadeSchool Wetenschappen 2020-2022 noemen.Deze namiddag maakte Frank Deboosere tijdens een online proclamatie de namen bekend. 246 scholen werden genomineerd voor deze prestigieuze titel. Een ferme opsteker voor al onze leerkrachten en leerlingen wetenschappen. Proficiat!

 • We danken onze sponsors voor de beschermmiddelen

  We blikken tevreden terug op de heropstart van de lessen praktijk voor onze 6e- en 7e-jaars. Dankzij de inspanningen van onze preventieadviseurs samen met de directie kon dat in veilige omstandigheden gebeuren.ย ๐Ÿ‘
  Voor de beschermmiddelen konden wij - en de basisscholen van onze vzw KOHH โ€“ rekenen op sponsors: Stefan Rogiers van Carglass voor de alcoholgel, 1000 paar handschoenen en 500 mondmaskers en Danny Windmolders van Winstones voor 8500 mondmaskers. Een welgemeend dankjewel.๐Ÿ™

 • Personeel maakt mondmaskers en gelaatsbeschermers voor personeelsleden

  Om in alle veiligheid te kunnen heropstarten werd een naaiatelier uitgebouwd: personeelsleden naaien mondmaskers voor mekaar. Er werden afspraken gemaakt en taken verdeeld. De ene verzamelt de stukken stof, een ander personeelslid knipt alles, de ene collega doet het stikwerk en nog een andere collega naait de linten vast. Daarnaast werd de productie van face shields hernomen.