Skip to main content
x
 • Zesdejaars op verdiepingsdagen

  Woensdag 16 oktober trokken de zesdejaars op verdiepingsdagen. De leerlingen konden uit een aantal bestemmingen kiezen. Een groep genoot van een intensieve en intense bezinning in de abdij van Averbode. Een ander groep trok op pelgrimstocht naar Banneux. Ze stapten meer dan 50 km, berg op en berg af en genoten intussen van toffe gesprekken en de rust van de natuur.

 • Afdeling bakkerij levert koffiekoeken op Dag van de Jeugdbeweging

  Vrijdag 18 september vond de Dag van de Jeugdbeweging plaats. De dienst Jeugd van Herk-de-Stad trakteerde alle jongeren die in hun uniform naar school kwamen, op een lekker ontbijt en toffe muziek. De koffiekoeken van onze afdeling bakkerij gingen vlot binnen.

 • slagerij
  Aanschouwelijk onderwijs bij slagerij-traiteur-bistro Vandenbosch

  Onze tweedejaars Hotel - Bakkerij - Slagerij maakten kennis met het vak van slager. Bij hun bezoek aan de slagerij leerden ze alles over varkensvlees, van kop tot staart. De slager was leerkracht voor 1 dag! 

 • Hilde Crevits
  Verrassende ontmoeting in Vlaams Parlement

  De zesdejaars Sociale technische wetenschappen bezochten op 17 oktober het Vlaams Parlement en ontmoetten daar Hilde Crevits. Op haar facebook pagine verscheen:

 • verkiezingen
  Burgemeester en schepenen aangesteld op campus Ursula

  Maandagmiddag 7 oktober werd op onze eerstegraadsschool - in aanwezigheid van Bart Moyaers, burgemeester en Guido Ector, schepen van onderwijs de namen bekendgemaakt van de burgemeester en schepenen van campus Ursula.